Jak funguje Zákon přitažlivosti

Kozzi-businessman-spinning-a-globe-150x110.jpgZákon přitažlivosti je metafyzický zákon, který říká, že podobné přitahuje podobné. My všichni používáme zákon přitažlivosti, ať už si to uvědomujeme nebo ne. Tím, že se soustředíme na pozitivní věci, dostáváme pozitivní výsledky. Když myslíme převážně negativně, přitahujeme do našeho života věci a události, které nejsou pro nás prospěšné. Je potřeba si uvědomit, že zákon přitažlivosti je neutrální: dává vám jenom to, co vysíláte.

Abyste ovládli zákon přitažlivosti, je potřeba přijmout zodpovědnost za všechno, co se vám v životě děje. Zodpovědnost za náš život je věc, kterou nikdy neztratíme, bohužel ji často popíráme tím, že si stěžujeme, obviňujeme druhé a události v našem životě. Vzdáváme se své vnitřní síly, když vyčítáme druhým věci, za které si ve skutečnosti můžeme my sami.

Představte si sami sebe, jak začínáte věřit sami v sebe a ve své nekonečné možnosti. Představte si, že věříte tomu, že si zasloužíte dostat v životě to dobré. Představte si, jak dostáváte v životě to dobré. Tajemství Zákona přitažlivosti učí, že přitahujeme do života cokoliv, na co se soustředíme. Kvantová fyzika učí, že všechno ve Vesmíru je vibrující energií. My sami jsme tvůrci Vesmíru. Když porozumíte Zákonu přitažlivosti, uvědomíte si, že nemusíte se cítit být uvězněni v životě, který není podle vašich představ.

Plaveme v moři energie a vytváříme svoji realitu svými vlastními myšlenkami. Energie je ovlivňována našimi myšlenkami. Se správným využitím zákona přitažlivosti můžete přeměnit své sny do reality. Žít naplňujícím životem v prosperitě je vaše právo, které máte od svého narození. Vesmír je nekonečně bohatý a Vesmír vás vždy podpoří ve vašich snahách zbohatnout.

Vaše převládající myšlenky mají tendenci se zhmotnit – co mysl očekává, že se stane, má tendenci se realizovat. Vy jste tvůrci svého života, strůjci svého štěstí a máte zodpovědnost za to, co se vám v životě děje.

Zákon přitažlivosti říká, že přitahujeme do našeho života to, na co nejvíce myslíme.

Problém je v tom, že většina našeho myšlení probíhá na podvědomé úrovni. Většina vašich myšlenek je automatická, jsou to stejné myšlenky, jako jste měli včera, minulý týden nebo minulý měsíc. K aktivování Zákona přitažlivosti je tedy potřeba naučit se techniky na pozitivní programování mysli.

Vaše podvědomí funguje na stejném principu jako elektronický počítač, pokud předáte svému podvědomí pozitivní programy typu: „Zasloužím si, aby se mi děly v mém životě dobré věci. Jsem dostatečně schopný k tomu, abych si vytvořil finanční svobodu. Je snadné vydělávat peníze. Zasloužím si lásku a respekt.“ potom se ve vašem životě začnou dít zázraky.

Bezesporu je nutné podpořit manifestaci zákona přitažlivosti akcí. Pasivně čekat, snít a představovat si by bylo hloupé. Pouze pozitivně myslet a snít s rukama v klíně je nebezpečný přístup. Když budete pasivně čekat, až se před vaším domem objeví vaše vysněné BMW, je pravděpodobné, že přijedou stěhováci a odvezou vám nábytek.

Já osobně zákon přitažlivosti chápu jako takový urychlovač mých přání, cílů a snů, nikdy by mě nenapadlo pouze čekat na to, co se stane. Vezměte zodpovědnost do svých rukou a aktivně pracujte na dosažení svých cílů. Udělejte první krok – podívejte se ZDARMA na internetovou přednášku: Objevte tajemství zákona přitažlivosti.

Licence Creative Commons

Příspěvek byl publikován v rubrice Internetové přednášky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.