Vyhrajte VIP výlet pro 2 osoby na Grand Prix F1 do Monaka

Monaco F1

Roční soutěž MegaLoto.cz Monako je zpátky! Zažijte napětí, vzrušení a luxus ze závodního dne v Monaku sami s vaším partnerem – zúčastněte se nyní!

V neděli 26. května se budou nejlepší závodníci Formule 1 prohánět ulicemi Monte Carla v Monaku a soutěžit o to, komu první bude odmáván cíl prestižní šachovnicovou vlajkou. Budete tam, abyste se zúčastnili tohoto magického závodního dne?

 

Monako GP F1 2013

Sledujte závodnické legendy jako jsou Vettel, Hamilton a Räikkönen, jak vyzvou obhajujícího šampiona Marka Webbera o první místo v tomto z nejnáročnějších z okruhů Formule 1.

Se 78 koly a celkovou délkou závodu 260 km si můžete být jisti, že závod Grand Prix Formule 1 2013 v Monaku bude kombinací soutěžního ducha a ukázkou závodnických dovedností, což se od Formule 1 očekává a i od samotného závodu v Monaku.

V těsném a klikatém monackém okruhu bude jistě převažovat řidičské umění závodníků nad výkonem aut. A toto umění je jistě vyžadováno, vezmeme-li v úvahu jak úzký a nebezpečný tento okruh je.

Monako GP F1 2013 circuit

Díky svému okouzlujícímu prostředí a riskantním závodním podmínkám není takovým překvapením, že byl okruh v Monaku zvolen nedávno nejlepším ze „Sedmi sportovních divů světa“, a to v anketě, které se zúčastnilo celkem 3 500 britských sportovních fanoušků. Toto je závod, který nechcete promeškat!

Sestavili jsme dohromady úžasný balíček s cenou Monako F1 pro jednoho šťastného hráče a jeho či její partnera(ku). Budete VY oním šťastlivcem?

Chcete-li se dozvědět více o tom, jak se zúčastnit soutěže Monako, podívejte se na soutěžní stránku.

Žijte monacký život na vysoké noze s MegaLoto.cz!

HRÁT NYNÍ!

Příspěvek byl publikován v rubrice Online betting a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.